SOTKAMO SILVER AB: MIKKO JALASTO ON NIMITETTY YHTIÖN UUDEKSI KONSERNIJOHTAJAKSI

Pörssitiedote: Tukholmassa 16.9.2022, kello 11:00.

Sotkamo Silver AB:n hallitus on nimittänyt COO Mikko Jalaston Yhtiön konsernijohtajaksi ja Sotkamo Silver Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi.  Aikaisempi konsernijohtaja Erkki Kuronen ilmoitti eroavansa tehtävistään, ja hän jatkaa Yhtiön palveluksessa sovitun siirtymäajan tehtävien sujuvan siirtymisen varmistamiseksi.

”Toivotan Mikko Jalastolle menestystä ja uskon, että hän jatkaa yhdessä muun johtoryhmän ja henkilöstön kanssa Yhtiön kehittämistä ja strategian menestyksekästä toteuttamista. Samalla kiitän Erkkiä koko hallituksen puolesta hänen työstään Sotkamo Silverin hyväksi”, hallituksen puheenjohtaja Eeva-Liisa Virkkunen toteaa.

”Olen ollut tiiviisti mukana viemässä Sotkamo Silverin toimintaa eteenpäin viimeisen kahden vuoden aikana, ja otan nyt ilolla ja kunnioituksella johtovastuun yrityksestä. Yhdessä johtoryhmän ja henkilöstön kanssa vahvistamme entisestään turvallista, vastuullista ja tehokasta toimintaa. Vahvuutemme on yhdessä tekeminen, joka on entistäkin tärkeämpää nykyisessä talous- ja markkinatilanteessa. Haluan kiittää hallitusta luottamuksesta ja omalta osaltani Erkkiä arvokkaasta työstä Yhtiön eteen.”, sanoo uusi konsernijohtaja Mikko Jalasto.

”Kuluneet kuusi vuotta Sotkamo Silverillä ovat olleet vaiherikas ja huikea kokemus. Olemme kulkeneet pitkän matkan ja haluan kiittää kollegoita, Yhtiön hallitusta sekä kaikkia yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä saamastani tuesta ja yhteistyöstä. Mikolle ja Yhtiölle toivotan parhainta menestystä”, Erkki Kuronen sanoo.

Tukholma, 16. syyskuuta 2022

Sotkamo Silver AB

Hallitus
 
 
Yhteyshenkilö

Mikko Jalasto, konsernijohtaja, puh. +358 50 482 1689

 

Nämä tiedot ovat sellaista tietoa, jonka Sotkamo Silver AB on velvollinen julkistamaan markkinoiden väärinkäyttöä koskevan EU:n asetuksen ja arvopaperimarkkinalain mukaan. Tiedote on toimitettu julkistettavaksi 16. syyskuuta 2022 klo 11:00 Ruotsin aikaa.

 

Viralliset pörssitiedotteet ovat ruotsin kielellä. Käännetyissä versioissa saattaa olla eroja alkuperäiseen, tällöin sovelletaan ruotsinkielistä versiota.

 

 

Tietoa Sotkamo Silver AB:stä

Sotkamo Silver AB:n liikeideana on kehittää ja hyödyntää mineraaliesiintymiä huomioiden samalla yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset. Sotkamo Silver omistaa Hopeakaivoksen Sotkamossa, jonka tuotanto alkoi maaliskuussa 2019. Lisäksi Yhtiöllä on mineraalioikeuksia jalo- ja perusmetalleja sisältäviin mineraaliesiintymiin Suomessa.

Yhtiö soveltaa International Financial Reporting Standards -järjestelmää (IFRS) Euroopan unionin hyväksymällä tavalla.

Yhtiön kaupankäyntitunnus on SOSI Tukholman NGM-pörssissä ja SOSI1 päälistalla NASDAQ Helsingissä.

ISIN-koodi Sotkamo Silverin osakkeille on SE0001057910.

Legal Entity Identifier (LEI) tunnus on 213800R2TQW1OZGYDX93.

Lisää tietoa Sotkamo Silveristä verkkosivustolla www.silver.fi

Yhtiön lehdistötiedotteet ja taloudelliset tiedotteet jakaa Cision Sverige ja ne ovat saatavilla verkkosivustolla www.silver.fi

Yhteystiedot

Sotkamo Silver Ruotsissa

Sotkamo Silver AB
Nybrogatan 34/Box 5216
SE-102 45 Stockholm

Sotkamo Silver Suomessa

Sotkamo Silver Oy
Hopeatie 20
FI-88600 SOTKAMO

Puhelin +358 44 733 2355


© 2021 Sotkamo Silver AB.