Osakkeiden merkintä optio-oikeuksilla - toukokuu 2021

Osakkeiden merkintäaika optio-oikeuksilla on 1.-28.5.2021 - Merkitse osakkeesi nyt.

Yksi (1) sarjan 2020/2021 optio-oikeus oikeuttaa haltijan merkitsemään yhden (1) uuden Sotkamo Silver -osakkeen merkintähintaan 2,00 kruunua NGM:ssä tai 0,197779 euroa/osake Nasdaq Helsingissä.

NGM:n listattujen optio-oikeuksien merkintälomakkeet ovat saatavilla seuraavista linkeistä: ruotsiksi ja englanniksi.

Nasdaq Helsingissä listatuille optio-oikeuksille Suomen tilinhoitajat toimittavat asiakkailleen merkintäohjeet.

Tärkeät päivämäärät sarjan 2020/2021 optioille:

1. toukokuuta 2021 – osakkeiden merkintäaika optio-oikeuksilla alkaa

24. toukokuuta 2021 - Nasdaq Helsingissä noteerattujen optio-oikeustodistusten viimeinen kaupankäyntipäivä

26. toukokuuta 2021 - NGM:ssa noteerattujen optio-oikeustodistusten viimeinen kaupankäyntipäivä

28. toukokuuta 2021 – osakkeiden merkintäaika optio-oikeuksilla päättyy

1. kesäkuuta 2021 - Suunniteltu päivämäärä merkinnän lopputuloksen julkaisemiseen

11. kesäkuuta 2021 - Suunniteltu väliaikaisten osakkeiden muuntamispäivä varsinaisiksi osakkeiksi

Sinun on toimittava optio-oikeuden haltijana

NGM:ssa listattujen 2021/2021 optio-oikeuksien kaupankäynti päättyy 26. toukokuuta 2021 ja Nasdaq Helsingissä listattujen 2021/2021 optio-oikeuksien kaupankäynti päättyy 24. toukokuuta 2021.  Jotta optiot eivät vanhene arvottomina, sinun on toimittava optio-oikeuksien haltijana. Uusien osakkeiden merkintää on haettava optio-oikeustodistuksilla ohjeiden mukaisesti viimeistään 28. toukokuuta 2021.

Optio-oikeudet, jotka on rekisteröity Nasdaq Helsingissä - kuinka merkintä tehdään

Uusien osakkeiden merkintä ja maksaminen tulee tehdä optio-oikeuksia säilyttävälle tilinhoitajalle/hallintarekisteröinnin hoitajalle. Merkintä ja maksu on suoritettava kunkin tällaisen tilinhoitajan tai hallintarekisteröinnin hoitajan antamien ohjeiden mukaisesti. Tulee huomioida, että tilinhoitajat ja hallintarekisteröinnin hoitajat voivat asettaa aikaisempia aikarajoja viimeiselle merkintäpäivälle, joten on suositeltavaa ottaa yhteyttä tilinhoitajaan/hallintarekisteröinnin hoitajaan hyvissä ajoin merkintäaikana. Merkityt ja maksetut osakkeet voidaan merkitä väliaikaisina osakkeina arvo-osuustilillesi merkintäajan päättymisen jälkeen siihen asti, että osakkeet on merkitty kaupparekisteriin Ruotsissa, jolloin väliaikaiset osakkeet muunnetaan automaattisesti Sotkamo Silverin osakkeiksi.

Optio-oikeudet, jotka on rekisteröity NGM Equity -pörssissä Tukholmassa - kuinka merkintä tehdään

NGM:ssa voit rekisteröidä optio-oikeutesi kahdella tavalla:

  1. Arvopaperien säilytystilillä pankissa tai muussa hallintarekisterissä (esimerkiksi Avanza tai Nordnet), sijoitussäästötilillä (Sw. Investeringssparkonto) tai säätiötilillä (Sw. Kapitalförsäkring): optio-oikeutesi rekisteröidään sitten hallintarekisteröidyksi osakkeiksi.
  2. VP-tilillä (VP-tili alkaa kolmella nollalla): optio-oikeutesi rekisteröidään suoraan osakkeiksi.

Jos NGM:ssa listatut optio-oikeutesi ovat rekisteröityjä

Uusien osakkeiden merkintä ja maksaminen optio-oikeustodistuksin tapahtuu tiliä pitävälle pankille / hallintarekisterille, johon optio-oikeustodistukset on rekisteröity. Merkintä ja maksu on suoritettava kunkin tällaisen pankin ohjeiden mukaisesti. Yleensä pankki / hallintarekisteri lähettää digitaalisen ilmoituksen tilinomistajalle, muuten riittää, että kirjaudut arvopaperitalletustilille alkamispäivän jälkeen saadaksesi ohjeet uusien osakkeiden merkintään optio-oikeuksilla. Jos et löydä näitä ohjeita, ota yhteyttä pankkiisi. Huomaa, että pankit ja hallintarekisterit voivat asettaa erilaisia ​​aikarajoja viimeiselle merkintäpäivälle, joten on suositeltavaa ottaa yhteyttä tiliä pitävään pankkiin / hallintarekisteröityyn mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Merkityt ja maksetut osakkeet voidaan merkitä "väliaikaisina osakkeina" tai "IA"-tunnuksella arvopaperitalletustilillesi, kunnes uusien osakkeiden rekisteröinti on saatu päätökseen Ruotsin kaupparekisterissä, jolloin väliaikaiset osakkeet muunnetaan automaattisesti Sotkamo Silverin osakkeiksi.

Jos NGM:ssa listatut optio-oikeutesi rekisteröidään suoraan

Uusien osakkeiden merkintä optio-oikeuksilla tapahtuu lähettämällä täytetty merkintälomake Hagberg & Aneborn Fondkommission AB:lle. Täytetyn merkintälomakkeen lähettämisen yhteydessä maksu on suoritettava Hagberg & Aneborn Fondkommission AB:lle lomakkeessa ilmoitettujen maksuohjeiden mukaisesti. Täytetty merkintälomake on toimitettava ja maksu on suoritettava Hagberg & Aneborn Fondkommission AB:lle viimeistään 28. toukokuuta 2021. Merkityt ja maksetut osakkeet merkitään VP-tilillesi väliaikaisina osakkeina tai IA:na osakkeiden rekisteröimiseen saakka. Uusien osakkeiden rekisteröinti saatetaan päätökseen Ruotsin kaupparekisterin kanssa, jolloin väliaikaiset osakkeet muuttuvat automaattisesti Sotkamo Silverin varsinaisiksi osakkeiksi.

LINKIT

Linkki tiedotteeseen.

Linkki ohjeisiin.

Linkki optio-oikeustodistusten ehtoihin (ruotsiksi).

Linkki NGM:n optio-oikeuksien merkintälomakkeisiin ruotsiksi ja englanniksi.

Yhteystiedot

Sotkamo Silver Ruotsissa

Sotkamo Silver AB
Nybrogatan 34/Box 5216
SE-102 45 Stockholm

Puhelin +358 50 599 3539

Sotkamo Silver Suomessa

Sotkamo Silver Oy
Hopeatie 20
FI-88600 SOTKAMO

Puhelin +358 44 733 2355


© 2021 Sotkamo Silver AB.